29 september 2023

Het Lagerhuis: meer haalbaar en beter betaalbaar

Ben jij toe aan de volgende stap en wil jij toekomst-proof wonen? Vind je duurzaamheid en een betaalbare energierekening belangrijk? Dan hebben we goed nieuws; in Het Lagerhuis zijn nog 4 appartementen beschikbaar die onder de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) kostengrens vallen. Een hypotheek afsluiten met NHG-garantie geeft je diverse voordelen. Hierdoor wordt jouw nieuwe woning in Het Lagerhuis “meer haalbaar” en “beter betaalbaar”.

Het Lagerhuis: meer haalbaar en beter betaalbaar

De voordelen van NHG voor jou

Sluit je een hypotheek af? Dan ga je voor lange tijd een verbintenis aan met een hypotheekbank. Indien je persoonlijke situatie verandert, kan het echter voorkomen dat je de hypotheeklasten niet meer kunt betalen en gedwongen bent je huis te verkopen. Indien de opbrengst van je huis minder oplevert dan je hypotheek, blijft er een restschuld over. Voor dit soort situaties bestaat de Nationale Hypotheek Garantie. Wanneer je een hypotheek afsluit met NHG (koopsom maximaal € 429.000 v.o.n.), staat Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen garant voor de terugbetaling van je hypotheeklasten. Deze zekerheid waarderen hypotheekverstrekkers vaak met een lagere hypotheekrente voor jou als koper.

Dat resulteert o.a. in “meer haalbaar” en “beter betaalbaar”.

  • Met NHG heb je recht op een lagere hypotheekrente en dan kun je meer lenen;
  • Een hypotheek met NHG geeft je een lagere maandlast door een lagere hypotheekrente;
  • Bij een energiezuinige woning bespaar je fors op je energierekening. 

Indien je al over een hypotheek beschikt met een aantrekkelijkere rente dan de huidige marktrente, kun je die bijna altijd ‘meenemen’. Handig! De financiële coaches van NEXTHome nemen je graag vrijblijvend mee in al je mogelijkheden waardoor je nog altijd verrast kan worden door een lagere maandlast dan verwacht. 

Vragen? Wij zijn er voor je

Bel of mail voor een (digitale) afspraak met de financiële coaches van NEXTHome. Oriëntatiegesprekken of adviesgesprekken met NEXTHome zijn kosteloos en vrijblijvend. Zo weet je snel of wonen in Het Lagerhuis voor jou haalbaar en betaalbaar is. Bel/mail ons gerust. Wij helpen je graag.

Hypotheekadvies
NEXTHome

NEXTHome

Financiële coaches

Bekijk snel de beschikbare woningen!

De bouw start nog dit jaar!

Aanbod