Maak kennis met de appartementen

Wil je gelijkvloers wonen? Bekijk dan de appartementen in Het Lagerhuis in Roombeek. De appartementen bevinden zich dicht bij voorzieningen, hebben een sfeervolle indeling en zijn zó energiezuinig dat je onderaan de streep meer elektriciteit opwekt dan verbruikt. Dat scheelt in je maandelijkse lasten, waardoor je geld overhoudt om leuke dingen te doen. Zie jij jezelf hier wonen?

Licht en comfort

De appartementen in Het Lagerhuis hebben een stijlvolle leefruimte waar binnen en buiten samenkomen. Wanneer je bij de grote ramen of op de loggia zit, beleef je alle seizoenen. Zingende vogels kondigen de lente aan en heerlijke herfstgeuren luiden het najaar in. De open keuken met eethoek vormt het hart van het appartement. Hier kun je samen koffie drinken, borrelen en eten, maar ook de krant lezen, spelletjes spelen en met je hobby bezig zijn.

Licht en comfort

Aan jou de keus

In Het Lagerhuis kun je kiezen uit verschillende woningtypes. Hoewel ze allemaal anders zijn, hebben ze één ding gemeen: de praktische indeling. De appartementen bestaan uit een grote leefruimte, een berging, twee of drie slaapkamers, een toilet en een badkamer met douche en wastafel. Op de begane grond bevindt zich nog een extra berging. Hier kun je bijvoorbeeld je elektrische fiets opladen en gereedschap opbergen. Wel zo handig. 

Ideale ligging

Woon je in Het Lagerhuis, dan woon je in een levendige omgeving. Wanneer je het gebouw uitstapt, loop je zo naar diverse winkels en supermarkten. Verder zijn er in de buurt meerdere parken waar je heerlijk kunt wandelen. Wil je op een mooie dag het buitengebied verkennen? Binnen een kwartier fiets je naar bijvoorbeeld de Lonnekerberg, Hof Espelo of landgoed De Hooge Boekel.

Ideale ligging

Toekomst-proof wonen

Volgend jaar verhuizen?

De appartementen in Het Lagerhuis zijn helemaal van nu. Je woont nieuw, energiezuinig en krijgt 101 m² tot 119 m² vierkante meter woonruimte inclusief een keuken, badkamer en een toilet. Hoe je jouw appartement inricht, bepaal je helemaal zelf. Van natuurlijke tinten tot uitgesproken kleuren, er is van alles mogelijk. De prijs van de appartementen ligt tussen de € 436.000 en 525.000 v.o.n. Alles gloednieuw, energiezuinig en onderhoudsvrij. Iets voor jou? Plan snel een afspraak in met het verkoopteam. Zij vertellen je graag alles over de appartementen in Het Lagerhuis. 

Nog enkele woningen beschikbaar

Bekijk het aanbod of neem contact op met het verkoopteam voor meer informatie over de beschikbare woningen.

Bekijk het actuele aanbod

Maak kennis met het verkoopteam

Heb je nog vragen over Het Lagerhuis? Neem dan contact op met onze makelaars. Voor vragen over de duurzaamheidshypotheek kun je contact opnemen met NextHome.