Ontdek de stadswoningen

Op zoek naar een woning voor nu en later? Bekijk dan de stadswoningen in Het Lagerhuis in Roombeek. Met twee woonlagen, en een sfeervol terras heb je hier alle ruimte om een plek voor de toekomst te creëren. De stadswoningen bevinden zich op de begane grond en eerste verdieping van Het Lagerhuis. Ze grenzen aan een rustig hofje. Je koopt een stadswoning vanaf € 406.000 v.o.n. Deze woning komt in aanmerking voor NHG-garantie. Dit biedt veel voordelen. We vertellen je er graag meer over.

Haal buiten naar binnen

In de stijlvolle leefruimte van de stadswoningen komen binnen en buiten samen. Door de grote ramen kijk je uit over de markante stadshaard en het groene hofje. Wanneer je hier na een drukke dag op de bank zit, voel je de warmte van de avondzon op je gezicht. De open keuken staat in verbinding met de eethoek en vormt het hart van het huis. Je kunt er koffie drinken, borrelen en eten, maar ook werken, de administratie doen en spelletjes spelen.

Haal buiten naar binnen

Praktische indeling

De stadswoningen hebben een praktische indeling. Aan de voorzijde is een stijlvolle leefruimte, aan de achterzijde een berging waar je bijvoorbeeld fietsen, schoenen en boodschappen kunt neerzetten. Daartussen bevindt zich een kamer die plek biedt aan de wasmachine en de droger. De bovenverdieping bestaat uit twee slaapkamers met grote raampartijen en een badkamer met een inloopdouche, een wastafel en een toilet. Meer dan genoeg ruimte dus!

Alles binnen handbereik

Het Lagerhuis staat op een centrale plek in Enschede. Voorzieningen als scholen, winkels en supermarkten bevinden zich om de hoek. Heb je geen zin om te koken? Dan kun je iets bestellen, een restaurant in de buurt bezoeken of met vrienden op het terras aan de Oude Markt afspreken. Ook de verbinding met de omgeving is goed. Binnen een paar minuten ben je op de provinciale weg of bij het treinstation. Vanaf daar reis je gemakkelijk en snel naar je werk.

Alles binnen handbereik

Koop een woning met NHG-garantie

De stadswoningen zijn helemaal van nu. Je woont er zó energiezuinig, dat je onderaan de streep meer elektriciteit opwekt dan verbruikt. Je krijgt bijna honderd vierkante meter woonruimte inclusief een Siematic keuken, luxe badkamer en een toilet. Hoe je jouw woning inricht, bepaal je helemaal zelf. Van natuurlijke tinten tot uitgesproken kleuren, er is van alles mogelijk. De prijs van de stadswoningen ligt met € 406.000 v.o.n. onder de NHG-grens. Een unieke kans!

Bekijk de beschikbare stadswoningen!
Koop een woning met NHG-garantie

Maak kennis met het verkoopteam

Heb je nog vragen over Het Lagerhuis? Neem dan contact op met onze makelaars. Voor vragen over de duurzaamheidshypotheek kun je contact opnemen met NextHome.