13 juni 2022

Geef je woningvoorkeuren door

Het Lagerhuis is live! Via de interactieve kavelkaart op de website is het nu mogelijk alle appartementen en de woningspecifieke kenmerken te bekijken. Zo kun je per bouwnummer zien hoe groot het appartement is, hoe de indeling eruit ziet en of het een eigen parkeerplaats heeft. Klik de appartementen aan om de plattegronden en de vrij op naam vanafprijs te zien

Geef je woningvoorkeuren door

Wij zijn benieuwd welk appartement jou het meeste aanspreekt! Via je persoonlijke account kun je aangeven in welk(e) appartement(en) je interesse hebt. In de accountomgeving is een online formulier beschikbaar waarmee je je interesse kunt aangeven voor een of meerdere bouwnummers. Heb jij je voorkeuren al doorgegeven maar wil je ze toch weer wijzigen? Ook dat kan via je account!

Kopers (en potentiële kopers) van een woning in Het  Lagerhuis kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van de Hypotheekspecialisten van NextHome, de hypotheekpartner van Dura Vermeer. Om bij de start verkoop voorrang te krijgen bij de toewijzing vragen we een financiële check bij NextHome. Zo weten wij en jij of het appartement haalbaar en betaalbaar voor je is. Wil jij voorrang bij de toewijzing? Dan kun je tot en met donderdag 30 juni een gesprek voeren met NextHome. Tijdens dit gesprek vertellen ze je alles over de duurzaamheidshypotheek en wordt gekeken of je het appartement kunt betalen en wat de te verwachten maandlasten zijn.  Wil je een oriëntatiegesprek aanvragen? Neem dan gerust contact op met de adviseurs van NextHome via 0186-745772. Mailen kan naar info@nexthome.nl. De oriëntatiegesprekken vinden online plaats via Microsoft Teams.

Start verkoop De online start verkoop van Het Lagerhuis is vrijdag 1 juli. Noteer deze datum vast in je agenda! Vanaf dit moment komen de definitieve vrij op naam prijzen online en kun je aangeven welk appartement jij wil kopen.   Op de website onder het kopje aanbod kun je alle appartementen en de woningspecifieke kenmerken bekijken. Ook kun je vanaf dit moment via de website de verkooptekeningen, technische omschrijving en optielijsten downloaden.  Vrijdag 1 juli om 09.00u opent het inschrijfformulier in je accountomgeving en kun je aangeven welk appartement jij wil kopen. Zodra je het formulier hebt ingevuld kun je het definitief indienen. Het formulier invullen en indienen kan t/m maandag 4 juli 12.00u. Hierna sluit het inschrijfformulier en kan je je inschrijven als reserve kandidaat.   Lees het volledige aankoopproces op de website door zodat jij zeker weet wat je moet doen om in aanmerking te komen voor een appartement!