Fijn wonen

Wil jij een ruim wonen of juist lekker compact? Met een terras op de begane grond of met mooi uitzicht vanaf de 5e verdieping? Het Lagerhuis is net zo gevarieerd en eigenzinnig als de wijk Roombeek. In Het Lagerhuis komen 41 gevarieerde appartementen, ze zijn opgedeeld in 8 types waarbinnen nog veel ruimte is voor keuzevrijheid om het appartement af te werken naar jouw wens.

Naar buiten

De terrassen op de begane grond zijn ruim bemeten. De balkons zijn over het algemeen inpandig en liggen dus heel beschut. De oppervlakte van de balkons variëren maar overal is alle ruimte om lekker te relaxen in je luie stoel en te genieten van het uitzicht!

Naar buiten

Bereikbaarheid en parkeren

Het Lagerhuis is prima bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op maar een paar minuten fietsen van het centrum en het station. Op de onderste bouwlaag komen 29 parkeerplaatsen voor auto’s. Overige parkeerplaatsen zijn te huur in een naastgelegen Brouwerij garage.

Bereikbaarheid en parkeren

Historische grond

Het Lagerhuis staat in een nieuw gebouwd stadsdeel van Enschede. De naam heeft wel een historische lading: die komt uit de tijd dat de bierbrouwerij van Grolsch hier gevestigd was. Lager is een tafelbier met wat minder alcohol dan een normaal biertje. Het veld waar deze biersoort in vaten werd opgeslagen, heette het Lagerveld. En daar komt nu Het Lagerhuis.

Historische grond

Meer weten over Lagerhuis Enschede?

Meld je aan en blijf op de hoogte